Close
Skip to content

Nieuws

Verzelfstandiging RSC

Na een zorgvuldige voorbereidingsperiode is het RSC per 1 januari 2020 verzelfstandigd. Voortaan heten we Recycling Service Centrum BV (RSC). Het management van het RSC wordt gevormd door Wim Bunnik (commercieel directeur), Rik Pothuizen (operationeel directeur) en Paul Koolbergen (Algemeen directeur).

Het AEB Amsterdam blijft verbonden met het RSC als minderheidsaandeelhouder.

Scroll naar beneden voor meer informatie

Nieuws
Nieuws

Nieuw logo

Met de verzelfstandiging van het RSC werd het ook tijd om een eigen logo te laten ontwerpen. In samenwerking met Piet Prins van de firma Digitale Herinneringen hebben we een eigentijds logo gemaakt. 

In het RSC logo zijn 2 boemerangs verwerkt. Deze symboliseren de maatschappelijke thema’s sociale werkgelegenheid en duurzaamheid. Het RSC laat zien dat deze 2 thema’s goed samengaan en elkaar perfect kunnen versterken.  

Met het uitbreiden van onze activiteiten zult u ons logo steeds meer gaan tegenkomen!

Verhuizing naar nieuw pand 

Om onze groei verder te kunnen faciliteren was een verhuizing naar een ander pand noodzakelijk. In samenwerking met Port of Amsterdam hebben we een pand kunnen huren aan de Kopraweg 3 in Amsterdam. Het pand beslaat in totaal 25.000 m2 waarbij het RSC ongeveer 15.000 m2 gaat huren. De gehele hal en kantoorruimtes zijn voorzien van een sprinklerinstallatie.

Het pand is voorzien van voldoende kantoorruimte, een ruime kantine en omkleedruimtes.

De laatste maanden is er door het RSC geïnvesteerd in het moderniseren van de kantoorruimte, kantine en omkleedruimtes.  Port of Amsterdam heeft geïnvesteerd in het vervangen van alle oude verlichting in de loods voor LET verlichting, de daken zijn opgeknapt en de CV installatie vervangen.

Als Recyclingbedrijf moet je het goede voorbeeld geven als het gaat om Recyclen. Met alle investeringen kunnen we weer minimaal 10 jaar vooruit in dit pand!

Het was de bedoeling om een groot openingsfeest te organiseren voor al onze relaties. Vanwege Corona is dit nu niet wijs. U bent echter altijd welkom om onze nieuwe locatie te komen bezichtigen. Geef even een belletje om een afspraak te maken. We ontvangen u graag!

Nieuws