Close
Skip to content

Partners

Het RSC werkt actief samen met partners. Wij weten dat we alleen met elkaar verdere stappen kunnen maken op het gebied van duurzaamheid en sociale werkgelegenheid. Wij staan altijd open voor nieuwe constructieve en innovatieve partnerships.

Milieuwerk Amsterdam

Het RSC huurt sinds haar opstart medewerkers in bij Milieuwerk Amsterdam. Vaak is deze inhuur langjarig. Enkele medewerkers worden zelfs al meer dan 20 jaar naar volle tevredenheid ingehuurd en vormen een belangrijke bijdrage in het succes van het RSC.

WEEE Nederland

Het RSC is een belangrijke schakel in recyclen van Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparatuur (AEEA). Wij hebben hierbij gekozen voor een samenwerking met WEEE Nederland.

AEB Amsterdam

Het RSC was tot eind 2019 een afdeling van AEB Amsterdam. Na een management buy-out is AEB, als minderheidsaandeelhouder, nog steeds betrokken bij AEB Amsterdam. Zo hebben AEB en het RSC een langjarige overeenkomst voor het verwerken van brandbaar restafval.

Port of Amsterdam

Het RSC huurt een pand van Port of Amsterdam. Hierbij stellen zij zich op als een verhuurder met een scherp oog voor het belang van sociale werkgelegenheid en het stimuleren van duurzaamheid.

Meer informatie over Milieuwerk Amsterdam vindt u op www.milieuwerk.nl 

Meer informatie over WEEE Nederland vindt u op: www.weee.nl/nl

 

 

Meer informatie over AEB Amsterdam vindt u op:  www.aebamsterdam.nl/

 

Meer informatie over Port of Amsterdam vindt u op: www.portofamsterdam.com/nl